10-05-20

Komende tijd zullen we tijdens de rijlessen werken op basis van de protocol die speciaal opgesteld is i.v.m. de Coronavirus. Dit protocol is te lezen onder het kopje "Overige informatie".

 

06-05-20

Het kabinet heeft zojuist aangekondigd dat de rijlessen vanaf maandag 11 mei weer mogen worden hervat. Dat is goed nieuws! We zijn al druk bezig om de herstart voor te bereiden. Aan deze herstart is een aantal voorwaarden verbonden in een verplicht veiligheidsprotocol. In dit protocol staat onder welke voorwaarden er weer een rijles kan worden ingepland. Leerlingen worden hierover persoonlijk geïnformeerd.

Het CBR start vanaf 11 mei alléén met het afnemen van praktijkexamens voor de bromfiets en het motorexamen voertuigbeheersing. Het is bij het CBR nog níet bekend wanneer ze starten met de overige praktijk- en theorie-examens. Het is voor ons dus nog niet mogelijk om theorie- en praktijkexamen categorie B (personenauto) in te plannen bij het CBR. Zodra dit weer mogelijk is, dan brengen wij jou als leerling hierover op de hoogte.

 

 01-04-20