Nieuws

10-05-20

Komende tijd zullen we tijdens de rijlessen werken op basis van de protocol die speciaal opgesteld is i.v.m. de Coronavirus. Dit protocol is te lezen onder het kopje "Overige informatie".

 

06-05-20

Het kabinet heeft zojuist aangekondigd dat de rijlessen vanaf maandag 11 mei weer mogen worden hervat. Dat is goed nieuws! We zijn al druk bezig om de herstart voor te bereiden. Aan deze herstart is een aantal voorwaarden verbonden in een verplicht veiligheidsprotocol. In dit protocol staat onder welke voorwaarden er weer een rijles kan worden ingepland. Leerlingen worden hierover persoonlijk geïnformeerd.

Het CBR start vanaf 11 mei alléén met het afnemen van praktijkexamens voor de bromfiets en het motorexamen voertuigbeheersing. Het is bij het CBR nog níet bekend wanneer ze starten met de overige praktijk- en theorie-examens. Het is voor ons dus nog niet mogelijk om theorie- en praktijkexamen categorie B (personenauto) in te plannen bij het CBR. Zodra dit weer mogelijk is, dan brengen wij jou als leerling hierover op de hoogte.

 

 01-04-20

Gisteren heeft het kabinet besloten de huidige maatregelen m.b.t. het coronavirus te verlengen tot 28 april. Dit betekent dat wij tot die tijd onze lessen ook niet mogen hervatten. Ook het CBR neemt tot 28 april geen examens af.

In de week voor 28 april zal het kabinet opnieuw een besluit nemen over de maatregelen. Als wij eerder nieuws hebben dan zullen we dit op de site of facebook kenbaar maken. We zijn uiteraard bereikbaar voor eventuele vragen. Graag per mail.

We wensen iedereen veel sterkte in deze moeilijke periode en hopen elkaar in gezondheid weer te mogen ontmoeten!

26-03-20

Tot 6 april zullen wij onze werkzaamheden niet hervatten.

Vanaf het begin van de crisis vonden wij het onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om te stoppen met lesgeven. Vanaf maandag 23 maart echter zijn de maatregelen verscherpt en is het ons vanuit de overheid ook daadwerkelijk verboden om onze werkzaamheden tot in ieder geval 6 april te hervatten.

Waarschijnlijk zullen we in de loop van volgende week te horen krijgen wat er verder gaat gebeuren. Dus houd de site en/of facebook in de gaten!

 

20-03-20

Gezien de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus, zullen we tot en met 28 maart onze werkzaamheden niet hervatten. Temeer ook aangezien het besmettingsgevaar tijdens het lessen aanzienlijk is. Eind volgende week zullen we op basis van de nieuwste ontwikkelingen opnieuw gaan afwegen of en zo ja wanneer we de lessen gaan hervatten.

19-03-20

Het CBR heeft voor het hele land meer dan 80.000 theorie- en praktijkexamens, tussentijdse toetsen, rijtesten en alcohol- en verkeersgedragscursussen geschrapt, voor de periode van 16 t/m 31 maart.

Binnenkort besluit het CBR of er na 31 maart weer examens afgenomen kunnen worden, of dat de periode van afgelasting wordt verlengd.          

16-03-20

In verband met de nieuwste ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben we besloten om alle afspraken van deze week te annuleren.

Aan het einde van deze week zullen we een besluit nemen of we volgende week weer gaan beginnen, eventueel aangepast. 
Uiteraard houden we jullie hiervan op de hoogte. Check ook onze website en facebookpagina.

Verder heeft het CBR besloten om alle examens tot en met 31 maart te annuleren.
Op dit moment is het voor ons niet mogelijk om de examens, die in deze periode zijn gepland, opnieuw in te plannen. We zullen dus later hierover contact met betreffende leerling opnemen.