E-learning, coaching en begeleiding

E-learning, coaching en begeleiding
  • Direct beginnen met leren
  • Eigen tempo
  • Coaching tijdens studie
  • Extra controlevragen online
  • Lenen USB stick met examenvragen
  • Fysieke en persoonlijke begeleiding

Deze studievorm is bedoelt voor leerlingen die naast de thuisstudie behoefte hebben aan nadere toelichting, tips en extra examenvragen oefenen.
Dit is een mix van thuisstudie en fysieke begeleiding.

De thuisstudie wordt gedaan met behulp van de E-learning. Hier kun je direct mee beginnen. In de E-learning heb je de mogelijkheid om na het leren van ieder hoofdstuk tentamens te maken en de fout beantwoorde vragen in te zien. Wanneer je alle hoofdstukken hebt doorgenomen kun je volledige examens oefenen. Tijdens het leren heb je de mogelijkheid om via de mail vragen te stellen.

Extra controlevragen online!

Daarnaast hebben we voor onze leerlingen een handig online systeem ontwikkeld met nog eens meer dan 250 controlevragen, die zijn ingedeeld per hoofdstuk. Deze extra controlevragen hebben betrekking op bijna de gehele oefenstof. Je krijgt van ons een inlogcode waarmee je op onze website kunt inloggen en toegang hebt tot deze vragen.

Examens oefenen via USB!

Vlak voordat je het theorie-examen afneemt kun je een USB stick bij ons lenen waarmee je examens kunt oefenen. Dit is de ultime test of je er klaar voor bent!

Begeleiding 

De fysieke begeleiding bestaat uit 3 uren herhaling van de oefenstof en 2 uren examentraining. De kracht van dit systeem zit hem met name in de herhaling en extra uitleg van onderwerpen. Verder krijg je de nodige tips die handig zijn om de leerstof eigen te maken.

Image

Praktijk

Image

Contact

Image
Image